Megrendeléssel Kapcsolatos Információk - Munkavédelem és Higiénia Webáruház Budapest XIII. kerület

Vásárlás

Oldalunkon regisztráció nélkül vásárolhatsz.

 

A vásárlás befejezéséhez meg kell adnod a neved, telefonszámod, e-mail címed, a pontos szállítási címet.
Amennyiben a számlázási név és cím eltér a szállítási névtől és címtől, akkor töltsd ki a számlázási adatokat is.

 

Kérjük, hogy megrendeléskor az adatok pontosságára fokozottan figyelj.
A True Trade Kft. fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a vásárlás során megadott adatok valódiságát.

 

Az akciós árak minden esetben csak webes megrendeléskor érvényesek!

Termékek megrendelése

A termékek megrendeléséhez a kiválasztott termék mellé, az ára alatt lévő űrlapmezőbe írd be a megrendelni kívánt mennyiséget (db).

 

A beérkezett érvényes megrendelésről feldolgozás után visszaigazoló e-mailt kapsz, amely tartalmazza a megrendelt termékek adatait, a megrendelés számát, vételárát.

Amennyiben a megrendelt áru kiszállítását készlethiány vagy valamely egyéb okból kifolyólag nem tudjuk teljesíteni, erről értesítést küldünk.

 

Felvilágosítás, felmerülő bármely kérdés, ill. esetleges probléma esetén:

telefonon: +3630-931-8214, e-mailen: info@munkavedelem-higienia.hu címen veheted fel velünk a kapcsolatot.

 

Vételár

 

A termékek mellett feltüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (ÁFÁ-t).


Szállítás

 

Folyékony tisztítószert és vegyi árut Budapest területén saját gépkocsival, bruttó 1.800 Ft-os szállítási költséggel szállítunk.
Vidékre nettó 100 000 Ft felett díjtalan a kiszállítás, ezen összeg alatti rendelés az üzletben vehető át.


A folyékony tisztítószerek szállítása minden esetben saját gépkocsival történik, futárszolgálattal nem kerül kiszállításra tisztítószer.

Fizetési módok

 

A meg­rendelés összegét és a szállítási költséget je­len­leg így egy­enlíthe­ted ki:

 

> Előre utalással bankszámlánkra (10101119-13626100-01001003) (Budapest Bank Zrt.) A közlemény rovat­ban kérjük, mindenképp tüntesd fel megrendelésed számát és rendszerünkben szereplő email címed;
 
> Postai utánvétes szállításnál a cso­mag átvéte­lekor a Posta mun­katársának készpénzben. A számlát a csomagban találod.
 
> Kiszállításkor munkatársunknak készpénzzel a helyszínen.

> Személyes átvétel esetén Béke úti üzletünkben készpénzzel, vagy bankkártyával.

Vásárlási szerződés

Az alábbi dokumentum a True Trade Webáruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Megrendelésed jóváhagyásával a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében az alábbi szerződést elfogadod, ezért rendelés előtt feltétlenül OLVASD EL!

A vásárlási szerződés írásban foglalt szerződésnek minősül, melynek nyelve magyar.
A szerződést a True Trade webáruház iktatja, a megrendelt áruk listája bármikor hozzáférhető a "Kosár tartalma" menüpont alatt.

Általános rendelkezések

 

A termékeket megvásárolni csak a regisztrációs folyamat lezajlása és a rendszerbe való belépés után lehet.

 

A feltüntetett árak magyar forintban (HUF) értendők.

 

Amennyiben téves rendelést adtál le, vagy módosítani szeretnéd a rendelést, az oldal tetején található e-mail címen, telefonszámon kérheted a változtatást.

 

 

A szerződés hatálya

 

Jelen szerződés a megrendelés jóváhagyásával lép hatályba, és a megrendelés teljesülésével zárul le. Folyamatos rendelés esetén a szerződés mindaddig hatályban marad, amíg a felek összes egymással szembeni követelése nem teljesül.

 

A True Trade Kft. webáruház rendszere minden érvényes rendelésnek automatikusan rendelésazonosítót ad, melyet a megrendelő által megadott címre küldött rendelésigazoló e-mailben közöl. Csak a rendelésazonosítóval rendelkező megrendelés érvényes!

 

Vételár

 

A termékek adatlapján feltüntetett ár a termék ajánlati ára (ajánlott fogyasztói ára).
Az ajánlati ár az adott pillanatban érvényes és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi és a rendelést jóváhagyja.

 

A termék és a szállítási szolgáltatás végleges ára az az ár, amely a jóváhagyáskor a termék megnevezése mellett, majd a rendelésről küldött visszajelző e-mailben is szerepel. A megrendelt termékért fizetendő összeg akkor sem változik meg, ha termék ára a vásárlás befejezése után a webáruházban módosul.


A webáruházban megjelenő, esetleges hibás árakat tudomásunkra jutása esetén azonnal kijavítjuk, emberi, vagy programhibából kikerült rossz árakon termékeket nem szállítunk ki.
Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes kondíciók vonatkoznak.


Az automatikus megrendelés-visszaigazolás csak az Ön tájékoztatását szolgálja, és nem minősül az Ön adásvételi szerződésre vonatkozó ajánlata elfogadásának.

A megrendelő felelősségvállalása

 

A megrendelő a regisztrációs oldalon adja meg az adatait (melyeket az adatmódosítás oldalon módosíthat), a megrendelés ezen adatok alapján kerül teljesítésre. Hibás, vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a megrendelőt terheli.


Megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelése(i) jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik.

 

Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az általa választott szállítási és fizetési módoknak megfelelően. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti a True Trade Kft. számára.


Mikor tekinthető létrejöttnek a szerződés?

 

 

A szerződés akkor jön létre, tehát amely időponttól kezdve abból a felekre nézve jogok és kötelezettségek származnak, ha a kereskedő a visszaigazolást követően egy újabb e-mailben, vagy telefonon értesíti a fogyasztót a megrendelés teljesítéséről, a termék postára adásáról, vagy az üzlethelyiségben való átvétel lehetőségéről.

 

Elállás a vásárlástól

 

A megrendelő jogosult a megrendelés jóváhagyása után, de még a megrendelt árukat tartalmazó küldemény feladása (vagy futárnak történő átadása) előtt a szerződéstől díjmentesen elállni. Az elállást email-en vagy telefonon megteheti.


Az elállás akkor érvényes, ha azt a szállító visszajelezte. A visszajelzés nélküli elállás is érvényesnek tekintendő a feladást követő munkanap 12:00 órától, amennyiben a megrendelő az elállás elküldését hitelt érdemlően igazolni tudja.


Az áru átvételétől számított 14 munkanapon belül a vevő indoklás nélkül visszaléphet a vásárlástól. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni postán 14 /tizennégy/ munkanapon belül a szolgáltató felé. (45/2014. [II.26.] kormányrendelet). Ebben az esetben a Munkavédelem-Higiénia.hu webáruház köteles a termék(ek) ellenértékét és a kiszállítás költségét a visszaszolgáltatást követő 14 napon belül visszatéríteni. A termék visszajutattatásának költségei a megrendelőt terheli.

A mintanyilatkozatot a vásárlástól való elálláshoz innen töltheti le

A Munkavédelem-Higiénia.hu (True Trade Kft.) visszavételi eljárása minden, a webáruházban forgalmazott termékre kiterjed.

 

A biztonságos üzletmenet és a visszaélések elkerülése érdekében a True Trade Kft. fenntartja magának a jogot, hogy csak feltételekhez kötve (pl. előzetes fizetés), vagy egyáltalán ne szolgálja ki azokat a vásárlókat, akik rendszeresen nem tartják be a vásárlási szerződésben foglaltakat, vagy bármilyen más módon kárt okoznak szállítónak.

 

Milyen következményekkel jár a szerződéstől való elállás?


Elállás esetén az interneten megkötött szerződés a szerződéskötés napjára visszamenőleg kerül megszüntetésre, ezért olyan helyzetet kell teremteni, mintha a fogyasztó meg sem rendelte volna a terméket az online shopban. Ez azt is jelenti, hogy a fogyasztó köteles a terméket saját költségén (kivéve, ha vállalkozás ezt előzetesen vállalta) haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszajuttatni az eladó vagy az átvételre jogosult meghatalmazott személy részére, az eladó pedig köteles haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított 14 napon belül napon belül a fogyasztó által kifizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket (tehát pl.: a szállítási, csomagolási díjat is) visszatéríteni.

 

Ha a megrendeléskor nem a vállalkozás által felkínált legolcsóbb szállítási módot választottuk, akkor is csak a felkínált legolcsóbb szállítási díjnak megfelelő összeget köteles visszatéríteni számunkra a vállalkozás. Természetesen ebből a szempontból nem számít szállítási módnak, ha a vállalkozás üzletében is van mód a termék átvételére ingyen (hiszen ilyenkor nem történik tényleges szállítás!).


 Adatvédelem

 

A True Trade Kft. a vásárló adatait nem adja át harmadik félnek és csak az áruház üzemeltetéséhez használja fel.
Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresd meg vevőszolgálatunkat a info@munkavedelem-higienia.hu email címen.

 Az oldalo szereplő képek illusztrációk. A feltüntetett termékadatok a gyártóktól származnak, melyek hitelességért nem vállalunk felelősséget. Az oldalon szereplő árak tájékoztató jellegűek, a valutaárfolyam miatt gyakran változhatnak, ezért az árváltozás jogát fenttartjuk. Az árak a 27%-os ÁFA-t tartalmazzák!

 

 

 

 

 

 

 

 

Munkavédelem

újdonságokSzállítási információk

pl.: Cikkszám, Név, Leírás, Márka, Gyártó

Az Ön kosara még üres!

Cím:
Budapest, XIII. kerület,
Béke utca 13-19.

Telefon:
06-1-780-2554
06-30-589-53-35
06-30-931-82-14

Nyitva tartás:

H-Cs-8:30-17:30
P-8:30-15:00
Szo-V-Zárva

Hírlevél feliratkozás!

póló hímzés szitanyomás

Hasznos linkek:


 

Munkavédelem és Higienia Webáruház
True Trade Kft. - Budapest - Érd


© Minden jog fenntartva 2011-2018