Szállítási Információk - Munkavédelem és Higiénia Webáruház Budapest XIII. kerület

Szállítás

Szállítási idő:
 

Higiéniai termékek esetén akár másnap, általában 2-3 munkanap, ettől eltérő átfutási idő esetén tájékoztatunk.

Munkavédelmi termékek esetén Coverguard, Portwest, Cerva márkánál általában 2-4 munkanap, a többi esetén kb. 1 hét, de előfordulhat bizonyos termékeknél több hetes átfutási idő is.

 

Szállítási díj:
 

A csomagok szállítását a Magyar Posta Logisztikai Üzletága (MPL) végzi.

1 csomag esetén 30 kg-ig bruttó 1500 Ft.

30 kg felett egyedi díjszabás érvényes!

Nettó 35 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes a kiszállítás.

 

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy olyan szállítási címre kérd a szállítást, ahol a szállítási napon tartózkodik valaki.

 

Folyékony tisztítószert és vegyi árut Budapest területén saját gépkocsival, bruttó 1.500 Ft-os szállítási költséggel szállítunk.
Vidékre nettó 100 000 Ft felett díjtalan a kiszállítás, ezen összeg alatti rendelés az üzletben vehető át.


A folyékony tisztítószerek szállítása minden esetben saját gépkocsival történik, futárszolgálattal nem kerül kiszállításra.

 


Csere

Tudjuk: ruhát, cipőt vásárolni anélkül, hogy felpróbálnád kockázatos vállalkozás. Ha az általad megrendelt termék nem felel meg Neked, kérheted annak cseréjét.

 

Kérjük, vedd figyelembe, hogy csere- vagy visszavásárlási lehetőség csak eredeti állapotának megfelelő, sértetlen, rendszeresen még nem használt termékekre érvényes!
Mit kell tenned a cseréhez?


1.) A termék átvételét követő első héten jelezd csere iránti igényed e-mailben!
Csere űrlap kitöltése


2.) Csomagold be a terméket úgy, ahogyan megkaptad. A cipős dobozt burkold be csomagolópapírba és kösd át, vagy ragaszd le. Fontos, hogy minden tartozékot visszategyél, és a cipős dobozt is sértetlenül küldd vissza. Ne ragassz semmit a termékre és a dobozra!


3.) Várd meg az e-mailben visszaérkező csere engedélyt.


4.) A webáruházban válaszd ki a terméket, amire cserélni
szeretnéd és tedd a kosárba. A pénztárnál írd be a csere engedélyben található kuponkódot, így a korábbi termék értékét az árból jóváírjuk.

5.) A doboz feliratozása. A csomagolás külsejére írd rá a feladó nevét és címét, az e-mailben kapott hivatkozási számot és a „CSERE” szót.


6.) Juttasd el a terméket ügyfélszolgálatunkra.

Cím és nyitva tartás: Munkavédelem-Higiénia.hu, True Trade Kft. 1135 Budapest, Béke u. 13-19.

Nyitva tartás: H-Cs: 8:30-17:30, P: 8:30-15:00


*: amennyiben a termék állapota az átvétel óta megváltozott (kifogástalan állapotú termék megsérült, vagy sérült terméken új sérülés keletkezett) nem vállaljuk a cserét. Ebben az esetben a terméket a feladási bizonylat bemutatásával üzletünkben átveheted, vagy kérheted az ismételt kiszállítást a mindenkori kiszállítási árainkon. Az át nem vett sérült termékeket cégünk 10 napig őrzi.


A cserével illetve visszavásárlással kapcsolatban felmerülő csomagolási- és szállítási költségek a vásárlót terhelik, ezért bármilyen visszaküldési módot választhat erre.

A termék visszaküldése elálláskor
Az áru átvételétől számított 14 naptári napon belül a vevő indoklás nélkül visszaléphet a vásárlástól. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni postán 14 /tizennégy/ munkanapon belül a szolgáltató felé. (45/2014. [II.26.] kormányrendelet). Ebben az esetben a Munkavédelem-Higiénia.hu köteles a termék(ek) ellenértékét és a kiszállítás költségét a visszaszolgáltatást követő 14 napon belül visszatéríteni. A termék visszajutattatásának költségei a megrendelőt terheli.

A mintanyilatkozatot a vásárlástól való elálláshoz innen töltheted le

A Munkavédelem-Higiénia.hu (True Trade Kft.) visszavételi eljárása minden, a webáruházban forgalmazott termékre kiterjed.

 

A biztonságos üzletmenet és a visszaélések elkerülése érdekében a True Trade Kft. fenntartja magának a jogot, hogy csak feltételekhez kötve (pl. előzetes fizetés), vagy egyáltalán ne szolgálja ki azokat a vásárlókat, akik rendszeresen nem tartják be a vásárlási szerződésben foglaltakat, vagy bármilyen más módon kárt okoznak szállítónak.

Mit kell tenned, ha elállsz a termék megvásárlásától?

1.) Küldd el e-mailben a vásárlás adatait az alábbi adatokkal, a regisztrációnál megadott e-mail címről!
Elállás űrlap kitöltése


2.) Csomagold be a terméket úgy, ahogyan megkaptad.* A cipős dobozt burkold be csomagolópapírba és kösd át, vagy ragaszd le. Fontos, hogy minden tartozékot visszategyél és hogy a cipős dobozt is sértetlenül küldd vissza. Ne ragassz semmit a termékre és a dobozra!


3.) Várd meg az e-mailben visszaérkező elállási engedélyt.


4.) A doboz feliratozása.

A csomagolás külsejére írd rá a feladó nevét és címét, az e-mailben kapott hivatkozási számot és az „ELÁLLÁS” szót.


5.) Juttasd el a terméket ügyfélszolgálatunkra.**

Cím és nyitva tartás: Munkavédelem-Higiénia.hu, True Trade Kft. 1135 Budapest, Béke u. 13-19.

 

Nyitva tartás: H-Cs: 8:30-17:30, P: 8:30-15:00

Csak a címünkre érkező termékeket vesszük át. Cégünk nem vállalja, hogy a visszaküldött terméket más címről elszállítja (átvételi pont, postahivatal, ismerős, stb.).


6.) A visszaérkező terméket megvizsgáljuk, esetleges probléma esetén megkeresünk e-mailben (vagy telefonon).


7.) A kifogástalanul visszaküldött termék árát 8 napon belül , vagy az általad igénybe vett fizetési móddal megegyező módon visszatérítjük. Amennyiben a vételárat utánvéttel a csomagot kiszállító futárnak fizetted meg, tájékoztatunk, hogy a futárral vételárat visszafizetni nincs módunkban. A futárral történt megrendelésed esetén kifejezetten hozzájárulsz, hogy a jogszerű elállás esetén banki átutalással kerüljön visszafizetésre a vételár.


8.) Jóváírás - visszatéréítés és a kedvezmények:
Amennyiben olyan terméket küldesz vissza, melynek vásárlásakor kedvezményre jogosító kupont váltottál be, a visszatérítés összegét úgy számítjuk ki, hogy összességében pontosan anyit kelljen fizetned, mintha azt a terméket nem vásároltad volna meg.

*: amennyiben a termék állapota az átvétel óta megváltozott (kifogástalan állapotú termék megsérült vagy sérült terméken új sérülés keletkezett) az elállási igényt nem teljesítjük. Ebben az esetben a terméket a feladási bizonylat bemutatásával üzletünkben átveheted, vagy kérheted az ismételt kiszállítást a mindenkori kiszállítási árainkon. Az át nem vett sérült termékeket cégünk 10 napig őrzi.

 

Felhívjuk figyelmed, hogy a visszaküldés költsége elállás vagy csere esetén is a vásárlót terheli, ezért bármilyen módot választhatsz erre.

Munkavédelem

újdonságokSzállítási információk

pl.: Cikkszám, Név, Leírás, Márka, Gyártó

Az Ön kosara még üres!

Cím:
Budapest, XIII. kerület,
Béke utca 13-19.

Telefon:
06-1-780-2554
06-30-589-53-35
06-30-931-82-14

Nyitva tartás:

H-Cs-8:30-17:30
P-8:30-15:00
Szo-V-Zárva

Hírlevél feliratkozás!

póló hímzés szitanyomás

Hasznos linkek:


 

Munkavédelem és Higienia Webáruház
True Trade Kft. - Budapest - Érd


© Minden jog fenntartva 2011-2018